Met liefde kijken naar jezelf

20150916liefdevolleblik

Ken je dat? Kritisch in de spiegel zijn en ontevreden zijn met wat je ziet? En ken je het wellicht ook om kritisch te kijken naar wie je bent en of je het allemaal wel goed doet en goed bedoelt?

Stop daar mee.
Je helpt jezelf er niet mee. In plaats daarvan focus je negatief op alles wat je eventueel niet goed genoeg doet of bent. Je krijgt te weinig zelfvertrouwen, gelooft niet in je eigen kracht en bent ook niet in staat ernaar te handelen.

Begin in plaats daarvan te kijken met liefde naar jezelf, zie maar wat je goed doet. En behandel die dingetjes die beter kunnen met compassie. Wanneer je gelooft in je eigen positiviteit kun je er ook naar handelen. Dan leer je ook om echt jezelf te zijn.
En je leert meteen om ook zo liefdevol te kijken naar de rest van het leven en de mensen om je heen.

Ik ben er recentelijk achter gekomen dat ik niet geloofde in de zuiverheid van mijn intenties bij alles wat ik deed of naliet te doen. Altijd eerst kijken of er misschien een addertje onder het gras zit. Daarom handelde ik vaak niet vanuit mijn hart, ik had er een barrière voor zitten. Het was ook nooit goed: of ik nu wel of niet handelde of iets zei, het was nooit goed.
Ik ben er mee gestopt en voel me vrij.

Liefs,
Paula

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s