Testimonials

 

pen-1674846__340

Paula is een wijze vrouw, met veel inzichten en zoals de naam van haar praktijk al doet vermoeden, met een teder (krachtig en liefdevol) hart.

Door met haar te sparren kom je tot nieuwe inzichten en je innerlijke wijsheid komt weer boven. Het is fijn om met Paula van gedachten te wisselen en in vertrouwen met haar te kunnen delen.

 

Twee jaar geleden kreeg ik een burn-out, en zat een paar maanden thuis. In deze periode werd ik nogal met mezelf geconfronteerd en merkte dat ik al een hele tijd niet lekker in mijn vel zat. De psycholoog hielp me wel met het leren herkennen van patronen en valkuilen in mijn leven die niet goed voor me waren, maar meer dan herkennen kon ik er niet mee.

Via vrienden ben ik bij Paula terecht gekomen, ze vertelden mij dat Paula me misschien verder kon helpen. De eerste vraag die ik van Paula kreeg is: ‘wat wil je bereiken?’ Ja, goede vraag dacht ik. Wat ik graag zou willen in mezelf accepteren, blij zijn met wie IK ben.

Ik ging ervan uit dat dit een proces van enkele jaren zou worden, en was erg benieuwd naar de methode van Paula. Vanaf het eerste moment dat we elkaar leerden kennen klikte het zeer goed, en voelde het meer als een gezellig samenzijn met een goede vriendin. Dit maakte het voor mij ook heel erg makkelijk om haar dingen te vertellen over mijn verleden en over mijn gevoelens.

Bij iedere coaching gaf ze me tips en trucs hoe te handelen als ik merkte dat ik weer in een valkuil terecht kwam. Dat je er op verschillende manieren heel snel en makkelijk uit kan komen. Ik ben meteen aan de slag gegaan met deze tips, maar in het begin merkte ik zelf weinig verschil. Hoe kan ook een kleine verandering meteen alles beter maken dacht ik.

Maar na een paar gesprekken met Paula merkte ik dat het gewoon echt beter met mij ging. Ik voelde me beter, vrolijker, en zat veel beter in mijn vel. Ik kon mijn rust vinden, en accepteerde dat dingen zijn zoals ze zijn, en dat ik daar niets aan kan veranderen, en dat het belangrijkste is dat ik gelukkig ben.

Nu een paar maanden later, na maar 6 gesprekken met Paula, voel ik me ontzettend goed. Natuurlijk heb ik af en toe mindere dagen, maar ik sta veel steviger in mijn schoenen, negatieve woorden raken me veel minder, en het belangrijkste van alles, ik mag er zijn, ik ben goed en mooi zoals ik ben!

Bedankt Paula dat je me in zo’n korte tijd zoveel hebt geleerd over mijzelf, een sterke witte beer die niet meer bruin wilt zijn!

Paula gaf mij het gevoel dat ze naar me wilde luisteren en mij begreep. Ze stelde de juiste vragen en koppelde terug om te kijken dat ze mij goed had begrepen. Ik voelde me veilig en gehoord bij Paula, hierdoor durfde ik alles over mezelf te vertellen. Ze veroordeelde niet of behandelde me anders nadat ik mij kwetsbaar had opgesteld. Ze ging er heel professioneel mee om en dat gaf me zelfvertrouwen en het vertrouwen om met Paula verder te gaan in de volgende sessies.

Er was ook humor waardoor het gesprek niet te zwaar werd, maar wel heel serieus. Ze was heel objectief

Ik vind Paula’s rust en spontaniteit heerlijk.

Paula ervaar ik eigenlijk alleen als positief in een gesprek, een oefening. Ze mag van mij heel trots zijn op wat ze doet en hoeveel liefde zij in een persoon stopt.

Ik kreeg het inzicht dat ik kon aangeven wat wel en niet voor mij werkt en dat het niet erg is dat het niet zo was gegaan zoals ik wilde.

Ik zag dat Paula ook haar behandelwijze kon aanpassen wanneer nodig zodat hij beter aansloot bij mij.

Ik kwam tot inzicht dat een heleboel niet moet maar we het onszelf opleggen

Dankzij de sessies bleek ik ineens in staat te zijn meer bij mezelf te blijven en niet meer zoveel bij problemen van anderen.

Reiki:

De reiki behandeling was heel fijn om te ervaren. Ik had het lekker warm, er stond rustgevende muziek op en ik voelde me helemaal ontspannen.

Ik kwam tot inzicht dat ik veel waard ben en dat ik veel kan betekenen voor anderen in deze wereld en dat ik op deze wereld ben gezet voor anderen. Maar ook dat ikzelf belangrijk ben. Ik mag voor mezelf kiezen.

De dingen die Paula aan me opmerkt getuigt van een grote betrokkenheid van haar kant.

Over de oefening helend verhaal, waarbij we in meditatieve staat een aantal belangrijke symbolen vinden om een situatie te veranderen en ik er een verhaal bij vertel:
Het voelde zo fijn om gewoon in het verhaal te duiken en mezelf niet bezig te houden of ik wel dingen zou zien. Ik was heel ontspannen en vond de symbolen en het verhaal dat Paula naderhand deelde heel mooi!

Ik was helemaal blij met mezelf en hoe ik de oefening had doorlopen. Ik had de controle even losgelaten en dat maakte me trots op mezelf.

Ik kwam tot inzicht dat ik nu anders reageer op mensen die ik niet mag. Mijn haren gaan niet meer staan en heb er zelf niet meer zoveel last van. Ik kan me meer tegen de prikkels verdedigen.

Ik ervaar elke bijeenkomst als zeer ontspannen en prettig. Paula zorgt voor rust en ontspanning, maar ook voor gezelligheid.

Over het persoonlijke verhaal dat je van me meekrijgt bij afsluiting van het traject:
Het verhaal was echt geweldig. Ik mocht gemakkelijk gaan liggen en zij ging toen het verhaal voorlezen dat ze had gemaakt. Heel knap van haar. Ik voelde me wel heel vereerd en trots want het verhaal zat zo vol met liefde en  pracht. Die symbolen laten liefde, verbondenheid met mijn vriend en andere mensen zien. Dat dit in mijn onderbewustzijn vrij komt maakt mij gelukkig!

Toen we de SMART doelen weer er eens bij gingen pakken en ik ze oplas merkte ik dat we ze allemaal hadden behandeld. Ik voelde me nog meer zelfverzekerd en trots op mezelf en op Paula omdat zij haar professionaliteit zo goed tot haar recht heeft laten komen.

Ik voelde me gesterkt en completer dan ik eerst was toen ik aan de eerste sessie begon. Ik ben liefdevoller geworden naar mezelf en naar anderen. Ik heb vertrouwen in mijn eigen kunnen gekregen en ervaar dit in de praktijk. 

Het coachingsproject heeft mij opgeleverd dat ik zelfverzekerder ben geworden, meer in balans, minder moe ben, liefdevoller ben naar mezelf en anderen, vertrouw op mijn intuïtie en impulsen en dat ik de controle beter kan laten varen in bepaalde situaties.

Het heeft ervoor gezorgd dat ik me completer voel en meer in contact sta met mezelf en mijn onderbewuste. Ik heb mezelf verteld doen staan en ik ben meer gaan vertrouwen op mezelf. Ik ben in balans.

Ik ben goed zoals ik ben, mijn bevindingen kloppen toch wel, controle loslaten kan heel fijn zijn, ontspanning nemen helpt en is minder moeilijk, Ik ben niet perfect en dat is goed, ik kan liefdevol naar mezelf zijn.

Ik heb al mij doelen gehaald

De sessies waren efficiënt opgebouwd. Er was een zichtbaar begin, midden en eind. Paula haar rust en liefdevolle houding naar mij toe bracht mij in diezelfde staat.  Dit was heel fijn als ik mij juist gespannen en onrustig voelde. Paula oordeelde niet en bracht structuur aan in haar sessies.

Ze gaf me de tijd bij de oefeningen om er helemaal in te komen en stelde goede open vragen naderhand.