Waarom

Ik weet hoe het is om me minder prettig te voelen dan ik zou willen. Hoe het voelt om je vanwege allerlei omstandigheden te denken dat je ‘niet goed genoeg’ bent. Ik weet ook hoe het is om weinig energie te hebben, minder te bereiken dan ik zou willen en een enorme behoefte te voelen aan hulp en handvaten. Zelf kwam ik er namelijk niet uit.

Ik weet ook hoe het is om die hulp en handvaten te krijgen. Soms vanwege mooie woorden/ gedichten, soms vanwege goede mentoren/ coaches, vrienden en andere begeleiders, uiteindelijk vanwege een zoektocht en ‘toevalligheden’ waarbij de juiste mensen en trainingen op mijn pad kwamen.

Hierdoor ben ik ook genezen. Ik heb energie, ik ben gelukkig, ik heb een prettig zelfbeeld en ik richt mijn leven in naar mijn passie.

Ik ben gaan leven vanuit mijn hart.
En ben erachter gekomen hoe prettig het voelt om verbinding te maken met mijn omgeving, en dan met name medemensen (dit in tegenstelling tot de angst die ik vroeger had voor andere mensen en hun mogelijke oordeel over mij).
Het mooiste vind ik het wanneer je elkaar aankijkt en herkenning vindt. Omdat je elkaar begrijpt, een passie deelt, omdat je van het leven (wilt) geniet(en) of omdat je iets van jezelf in een ander herkent.

Omdat ik weet hoe het is om je ellendig te voelen, wil ik ook met je delen hoe je eruit komt, hoe je gelukkig kunt zijn.
Omdat ik weet hoe prettig het is om te leven vanuit het hart, gun ik jou dat ook.
Omdat ik het fantastisch vind om mooie mensen te ontmoeten, wil ik jou ook leren kennen en je laten zien wat je speciaal maakt. Zodat ook jij met plezier in het leven staat en geniet van alle mooie momenten die het leven te bieden heeft.

Sinds ik op training bij Ander Leven ben geweest en geleerd heb om op een andere manier te denken en handelen, wil ik deze kennis ook aan jou leren.

Op die training ben ik er als bonus ook op gewezen dat ik iets heb met taal en: dat ik eens ‘iets moest gaan doen met schrijven’. Tot mijn verbazing schrijf ik sinds die tijd gedichten.
Dit bied mij de mogelijkheid om uit te kunnen delen van wat er in me leeft.
Na al die jaren dat ik gedichten en uitspraken heb gelezen van andere mensen (wat ik nog steeds doe), ben ik nu in de gelegenheid om iets soortgelijks terug te geven aan de samenleving.
Dus daarom verspreid ik gedichten en inzicht-kaartjes. Verspreid ze zoveel als je daar zin in hebt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s