Natuurlijk groeien

Natuurlijk groeien

Op stal heeft iemand vorige lente bloempjes buiten gezet in een mooie bloembak, (viooltjes). Inmiddels zijn die allemaal overleden en vervangen voor andere mooie bloemen. Je zou denken dat het daarmee klaar is met de viooltjes, mooi niet. Ze groeien nu tussen de stoeptegels. Dat vind ik zo gaaf aan de natuur. Het groeit overal dwars doorheen: bloemen groeien tussen stoeptegels, in bergen, dwars door het asfalt als je het de kans geeft, zelfs in de woestijn groeien er planten. Geen enkele omstandigheid is te bar. Er is altijd leven.

Een gedachte over “Natuurlijk groeien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s