Rustverantwoording

20150921Rustverantwoording

Vandaag was ik erg moe. En ik vroeg me af waarom. Het antwoord lag voor de hand: Ik ben weer eens vergeten uit te rusten deze week, en de week daarvoor wellicht ook… dat kan ik me niet meer herinneren.
Ik ben dan zo bezig met alles wat ik wil doen, dat ik geen rekening houd met de noodzakelijke rust. En dat is niet handig.
De verantwoording nemen (wat een akelig woord soms) om rust te nemen is behoorlijk belangrijk.

Nu heb ik weinig andere keus dan meer rust nemen.
Ik zeg dat terwijl ik achter de computer zit te typen – zit te werken.
Twee katten zitten naast mijn toetsenbord, waarbij er één gebiologeerd kijkt naar alles wat beweegt. Zij hebben net heerlijk geslapen en zitten nu nog lekker na te garen voor ze rondjes gaan rennen in mijn huis en elkaars oortjes en staart aanvallen 😉

Een goed moment voor mij om ook eens rust te nemen voor ik weer wat anders ga doen.

Liefs,
Paula

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s