Overal is schoonheid

20151008overalisschoonheid

En daar voeg ik aan toe: Alles is mooi.

Ik vind het leuk om het bos en de velden in te gaan met een camera (mijn smartphone) om foto’s te maken. Want ik kom constant mooie dingen tegen. Wanneer ik er oppervlakkig naar zou kijken, zou ik alleen maar een bos of een veld zien. Wanneer ik ga inzoomen zie ik sprookjesachtige schoonheid, soms van niet meer dan een paar centimeter groot.
Want het leven is zo mooi.

Dat geld ook voor dingen die ik meemaak, mensen die ik tegenkom (en dieren die ik ontmoet).
De schoonheid, de stilte, de liefde zien in alles wat er is en alles wat er gebeurt. Het is dan net alsof alles schittert met glinsters, sterren en stukjes goud.
En ja, dat geld ook voor de momenten in het leven die ik zelf liever anders had ingevuld.

Liefs,  Paula

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s